Ny medlem
Som ny medlem får du, efter att ha betalat in träningsavgiften + depositionsavgiften till vårt bankgiro, en kontakt av oss för att hämta ut taggen på plats. Detta kan ta upp till 10 dagar, vi ber er att ha förståelse för detta. Det är med taggen som du får tillträde till våra lokaler. Behandla därför din tagg som en värdehandling då det är personligt och är det enda som ger dig behörighet till gymmet. Vill du ha ett kvitto på ditt köp så skriv det i betalningen. Läs mer under rubriken Regler på startsidan om vad som gäller på Lammhults Trendgym GF.

Öppettider
Som medlem i föreningen får du som tränar i vårt gym en tagg som ger dig tillträde att träna hos oss under gymmets öppettider – klockan 05.00-22.00 alla dagar.
Gymmet är bemannat på torsdagar 17.30-18.00 och söndagar 18.00-18.30 (Undantag storhelger och semester/sommar)

FaR – Fysisk aktivitet på Recept
Vi har instruktörer som är utbildade för att kunna ta emot personer som fått recept på fysisk aktivitet.

Fysisk aktivitet på recept är ett nationellt utvecklingsarbete som sker i samverkan med Statens folkhälsoinstitut och Yrkesföreningarna med flera. Metoden innebär att bland annat läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster kan skriva ut recept på fysisk aktivitet som komplement eller ersättning till läkemedel eller behandling. Det finns idag vetenskapliga belägg för att regelbunden fysisk aktivitet förebygger sjukdom och har positiv effekt på sjukdomsförloppet för ett trettiotal diagnoser.

EPassi
Lammhults Trendgym är kopplade till EPassi. Om du vill använda dig av ditt friskvårdsbidrag när du ska betala din avgift så hör först av dig till oss via telefonnumret som ligger när du söker upp föreningen på Epassi. Du behöver vara på plats på Trendgym för att kunna betala med Epassi då kvittot på betalningen måste visas för ansvarig. Betalningen måste ske via Epassi för att du ska kunna nyttja ditt friskvårdsbidrag och betalning måste ske på plats vid kassan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *